Mig

Vem är jag?

Namn: Monika, men kallas oftast för Mogi.
Ålder: 29
Bor: strax söder om Stockholm
Familj: marsvinen Sissa, Tufve & Fanny, samt ett antal fiskar… Ska jag räkna ”storfamiljen” har vi även mamma Maggan, kusinen Renata med ”fru” Magnus och deras två barn Oscar och Anton. Ja, och så har jag tre halvsyskon, varav ett är ett änglasyskon. Och min änglapappa Elon i himlen.
Stjärntecken: Jungfru
Sysselsättning: pluggar på lärarutbildningen på Stockholms Universitet, är färdig lärare våren 2010. Jobbar även som personlig assistent till världens sötaste sexåring, Zarah, samt springvikarierar på några olika förskolor.
Laster: dessa nedrans giftpinnar, kaffe, islatte, choklad.
Favoriter: stjärnor (nähä?!), I-or, min mobil, Shanghai (blip.se).
Musik: accepterar det mesta, förutom opera och jazz, det som går varmast just nu är Uggla, Runrig, Nightwish, Evanescence, Sonata Arctica & Lars Winnerbäck
Kör: Renault Scenic -02 (även känd som Farmor Anka-bilen)
Vill: ha barn! Kan inte någon berätta för mig hur man gör för att få det att sluta dra i den där bebistarmen?
Piercingar: förutom de i öronen (som jag aldrig kan se som piercingar, utan bara just ”hål i öronen”) har jag en piercing i tungan och en i underläppen. Har även haft en i högra ögonbrynet.
Tatueringar: än så länge har jag fyra stjärnor – en större och tre små – tatuerade på insidan av höger underarm. Och pappas namn, som sitter på handleden ovanför stjärnorna.